v for vendetta

Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our webpage.

by administrators

v for vendetta

Kepada semua ahli, diminta untuk melakukan suai kenal didalam ruangan ICE-BREAKING untuk meluluskan status anda sebagai ahli,TQ

Latest topics

» my honda accord....
Mon Aug 10, 2009 12:43 pm by krullizme

» kebakaran hutan di bintulu
Thu Aug 06, 2009 11:58 pm by krullizme

» Kemalangan di jalan batu kitang
Thu Aug 06, 2009 11:51 pm by krullizme

» Seseorang yg benar2 mencintai kita....
Thu Aug 06, 2009 11:49 pm by krullizme

» upload la gambar2 member yg kena spotted...
Thu Aug 06, 2009 11:48 pm by krullizme

» kemalangan di jalan sultan tengah
Wed Aug 05, 2009 12:27 am by apex_4545

» pencuri ATM guna "bulldozer"??
Mon Aug 03, 2009 1:14 am by krullizme

» The Spring autoshow 2009
Sat Aug 01, 2009 3:44 am by krullizme

» tips mencari half-cut
Thu Jul 30, 2009 11:05 am by krullizme

Navigation

Affiliates


    Jenis-jenis couple

    Share
    avatar
    mollycute_1526
    Moderators
    Moderators

    Posts : 21
    Join date : 2009-07-08
    Age : 28
    Location : Kuching, Sarawak

    Jenis-jenis couple

    Post  mollycute_1526 on Thu Jul 16, 2009 8:10 pm

    Awek cun + balak hensem
    Tidak menunjukkan public effection yang berlebihan. Orang lain pun senang melihat mereka.

    Awek cun + balak tak hensem
    Kebanyakan awek yg cun selalunya mendapat balak yang tidak hensem. Kadang-kadang itu balak mesti pakai spek hitam mau kasi nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak tak kelakar mau menambat hati aweknya itu. Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.

    Awek tak cun + balak hensem
    Kita boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tak nak kasi lepas. Public effection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh awek tersebut terhadap balaknya. Lepas itu, kalau ada awek cun lalu tepi, awek tak cun mesti kasi jelingan maut dengan awek cun td.... Serupa mau makan orang… Inseculity problem..

    Awek tak cun + balak tak hensem
    Ini couple tiada siapa peduli punya..no komen...

    Group of girls + 1 guy
    Selalunya berlaku di kedai makan. Seorang lelaki dikelilingi kawan-kawan perempuannya. Sungguh seronok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Sambil mereka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak sambil buat lawak tak kelakar (tapi kawan2 perempuannya mesti ketawa jugak)

    Awek cun berpakaian seksi
    Akan ramai orang melihat awek ini. Tetapi awek ini tak kisah sebab besar kemungkinan dia dah biasa mendapat pandangan seperti itu.

    Awek tak cun berpakaian seksi
    Ini spesis juga suka menipu diri sendiri dengan mengatakan “I wear sexy and I feel good” ataupun “I have the right to wear anything I want”… Sememangnya mereka merasakan berpakaian seksi boleh menjadikan mereka jadi lagi lawa....
    avatar
    krullizme
    Administrator
    Administrator

    Posts : 188
    Join date : 2009-07-08
    Age : 27
    Location : kuching, sarawak

    Re: Jenis-jenis couple

    Post  krullizme on Thu Jul 16, 2009 9:46 pm

    wakakakakaka...
    ada bnr & ada lwk nya..he3..
    but overall, sy sokong..he3..
    hahahahaha...

    erm..me & my boo, i think dlm katogeri "awek cun + balak tak cun" kot..he3..
    avatar
    apex_4545
    Administrator
    Administrator

    Posts : 150
    Join date : 2009-07-08
    Age : 31
    Location : kuching-simunjan-putatan

    Re: Jenis-jenis couple

    Post  apex_4545 on Thu Jul 16, 2009 10:36 pm

    krullizme wrote:wakakakakaka...
    ada bnr & ada lwk nya..he3..
    but overall, sy sokong..he3..
    hahahahaha...

    erm..me & my boo, i think dlm katogeri "awek cun + balak tak cun" kot..he3..

    salah pok...kau ya, awek cun,tp balak cm empunok carik aek,haha....


    _________________
    enjoy your ride with camcrew and sioloon....
    enjoy & have a nice day!!!


    0168754545/0168766644

    avatar
    krullizme
    Administrator
    Administrator

    Posts : 188
    Join date : 2009-07-08
    Age : 27
    Location : kuching, sarawak

    Re: Jenis-jenis couple

    Post  krullizme on Fri Jul 17, 2009 12:36 am

    apex_4545 wrote:
    krullizme wrote:wakakakakaka...
    ada bnr & ada lwk nya..he3..
    but overall, sy sokong..he3..
    hahahahaha...

    erm..me & my boo, i think dlm katogeri "awek cun + balak tak cun" kot..he3..

    salah pok...kau ya, awek cun,tp balak cm empunok carik aek,haha....

    tuuut ko pek..
    wakakakakaka...
    aok la..ku tmak jk..
    mudahan blt ngn ko gk...
    amin...
    (yah..pnde nak aku..10 org yg bca, 10 org wak mengamin kn doa ku)...
    wakakakakaka....
    avatar
    z0ne bass
    Administrator
    Administrator

    Posts : 43
    Join date : 2009-07-10
    Age : 25
    Location : kuching Sarawak

    Re: Jenis-jenis couple

    Post  z0ne bass on Mon Jul 20, 2009 2:55 pm

    apex_4545 wrote:
    krullizme wrote:wakakakakaka...
    ada bnr & ada lwk nya..he3..
    but overall, sy sokong..he3..
    hahahahaha...

    erm..me & my boo, i think dlm katogeri "awek cun + balak tak cun" kot..he3..

    salah pok...kau ya, awek cun,tp balak cm empunok carik aek,haha....
    apex,mun krullizme ngn mama ya kategori apa???

    hahaha...
    avatar
    krullizme
    Administrator
    Administrator

    Posts : 188
    Join date : 2009-07-08
    Age : 27
    Location : kuching, sarawak

    Re: Jenis-jenis couple

    Post  krullizme on Tue Jul 21, 2009 2:14 am

    z0ne bass wrote:
    apex_4545 wrote:
    krullizme wrote:wakakakakaka...
    ada bnr & ada lwk nya..he3..
    but overall, sy sokong..he3..
    hahahahaha...

    erm..me & my boo, i think dlm katogeri "awek cun + balak tak cun" kot..he3..

    salah pok...kau ya, awek cun,tp balak cm empunok carik aek,haha....
    apex,mun krullizme ngn mama ya kategori apa???

    hahaha...

    ada gk mama...
    nang rindu bna ko ngn mama...
    avatar
    mollycute_1526
    Moderators
    Moderators

    Posts : 21
    Join date : 2009-07-08
    Age : 28
    Location : Kuching, Sarawak

    Re: Jenis-jenis couple

    Post  mollycute_1526 on Thu Jul 23, 2009 1:18 pm

    krullizme wrote:
    z0ne bass wrote:
    apex_4545 wrote:
    krullizme wrote:wakakakakaka...
    ada bnr & ada lwk nya..he3..
    but overall, sy sokong..he3..
    hahahahaha...

    erm..me & my boo, i think dlm katogeri "awek cun + balak tak cun" kot..he3..

    salah pok...kau ya, awek cun,tp balak cm empunok carik aek,haha....
    apex,mun krullizme ngn mama ya kategori apa???

    hahaha...

    ada gk mama...
    nang rindu bna ko ngn mama...

    sapa ndak ka mama ya,haaa..... maok a-man pun kali,curang nya ngn gerek nya owh??huhuhu Razz

    Sponsored content

    Re: Jenis-jenis couple

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sat Jun 23, 2018 4:32 am